Nieuwsbericht: Studiemeesters breidt uit naar Utrecht

Na vijf jaar in Amsterdam, waarin we ruim 1900 studenten begeleidden en bijna uit onze voegen barstten in ons pand aan de Weesperstraat, breiden we uit!

Opening in Utrecht

Sinds 18 mei 2016 heeft Studiemeesters een tweede locatie in de stad Utrecht. Het is de missie van Studiemeesters om het talent en de motivatie van studenten van alle leeftijden, achtergronden en competenties tot volle bloei te laten komen. We zijn er trots op dat we nu ook in Utrecht aan deze missie kunnen werken.

Locatie & contact

Studiemeesters Utrecht wordt geleid door Sander van Luit, één van onze meest ervaren begeleiders. Zijn team staat klaar voor alle studenten uit Utrecht en omstreken. Studiemeesters Utrecht is gevestigd in het pand van The Office Operators aan de Niasstraat 1. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Studiemeesters Utrecht is te bereiken via de centrale planning. Onze officemedewerkers Hilde, Laura en Hester staan klaar voor alle studenten van beide locaties.

Wil jij je aanmelden voor begeleiding in Utrecht? Of heb je vragen? Neem contact op met onze officemedewerkers. Zij staan je graag te woord.

Tot ziens in Utrecht of in Amsterdam!


Studiemeesters Amsterdam
Weesperstraat 51
1018 DN Amsterdam
info@studiemeesters.nl/office@studiemeesters.nl
020-7371945

Studiemeesters Utrecht
Pand van The Office Operators
Niasstraat 1
3531 WR Utrecht
info@studiemeesters.nl/office@studiemeesters.nl
030-7370635


Contactformulier