Bijles voor de rekentoets (WISCAT) van de pabo

Met bijles voor de verplichte rekentoets van de pabo ben je zeker van een goede voorbereiding.

Struikelvak

Zie je op tegen de verplichte rekentoets van de pabo? Geen wonder; het is een grote toets met veel opgaven en je moet heel veel rekenvaardigheid kunnen toepassen. Bovendien krijg je bij een onvoldoende een negatief bindend studieadvies. Dat maakt het nog spannender. Desondanks – of misschien juist daardoor – stellen sommige studenten het leren van de stof en het oefenen met opgaven uit. Zij krijgen last van studieontwijkend gedrag. Andere studenten worden zenuwachtig en kunnen zich daardoor niet goed concentreren. Zo kan het gebeuren dat je de stof wel kent, maar er tijdens het tentamen toch niet in slaagt de opgaven goed te maken.

Bijles

Als je bovendien het gevoel hebt dat je de stof niet echt begrijpt, wordt de situatie steeds vervelender. Bijles is dan een goede oplossing. Je brengt samen in kaart wat er nog moet gebeuren voordat je klaar bent voor de rekentoets. Vervolgens maak je samen een planning. Je begeleider geeft je veel uitleg over de stof en tips voor het maken van de toets. Ook maken jullie samen een aantal opgaven, zodat je kunt leren hoe je rekenopgaven stapsgewijs aanpakt. De begeleiders van Studiemeesters zijn niet alleen experts op hun vakgebied, maar kunnen je de stof ook op zo’n manier uitleggen dat je het wél begrijpt.

Kennismaken met Studiemeesters

Wil je weten wat bijles voor jou kan betekenen? Kom dan eens langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we samen wat jij nodig hebt om de toets te halen. Ook vertellen we jou hoe wij je daarbij kunnen helpen. Neem contact op voor meer informatie of meld je meteen aan voor een kennismakingsgesprek.

Meld je aan!