Ervaringen bij Studiemeesters

Studiemeesters begeleidde sinds 2011 ruim 5000 studenten bij hun tentamens, studievoortgang of scriptie. Dankzij onze methode – met aandacht voor zowel vakinhoudelijk vooruitgang als studiemotivatie – boeken studenten in korte tijd grote vooruitgang.

We werken samen met een onafhankelijk platform voor het registeren van beoordelingen. Daaruit blijkt dat studenten onze begeleiding zeer positief beoordelen. De ongecensureerde meningen van onze studenten lees je hier.

Hieronder vind je een greep uit de online beoordelingen voor scriptiebegeleiding, studiedagen en bijlessen.

SCRIPTIEBEGELEIDING

Beoordeling: 9
Vanwege tijdnood heb ik een afspraak met Studiemeesters gemaakt. Achteraf gezien heeft dit mij enorm geholpen bij het schrijven van mijn scriptie. Dankzij Studiemeesters heb ik overzicht gekregen en mijn afstudeeronderzoek tot in detail in kaart kunnen brengen.
Noël – Reclame Marketing en Communicatie Hogeschool van Amsterdam

Beoordeling: 10
Toelichting: Ik nam studiebegeleiding omdat ik bevestiging nodig had dat ik op de goede weg zat met mijn scriptie. Doordat ik al lang geen hele dag meer gestudeerd had deed ik er een studiedag bij. Laura dacht goed met me mee en uiteindelijk zijn we op goede hoofd -en deelvragen gekomen. Ook bij de studiedag was Laura aanwezig en vroeg ze regelmatig of ik goed bezig was en of het allemaal lukte. Ook liet ze merken dat ze nog verder had nagedacht over mijn vragen en gaf ze nog wat extra aanwijzingen. Uiteindelijk heb ik het vertrouwen in mijzelf weer teruggekregen en daar ben ik erg blij mee!
Fleur – Master Filmstudies UvA

Beoordeling: 9
Ik kwam bij de studiebegeleiding en scriptiehulp van studiemeesters terecht omdat ik compleet vast liep met mijn scriptie, terwijl de scriptiedeadline steeds dichterbij kwam. Iedereen bij studiemeesters is erg betrokken, behulpzaam en geven erg goede studietips en begeleiding. De extra hulp en begeleiding van Studiemeesters hielpen mij om mijn scriptie op tijd af te ronden met een voldoende! Ik kom zeker een keer terug bij jullie volgend studiejaar!
Yara – Pedagogische wetenschappen VU

Beoordeling: 9
Destijds was ik 5 jaar bezig aan mijn studie MEM. Toen ik in het afstudeer traject belande werd ik geconfronteerd met een naar mijn mening zeer slechte begeleiding en liep ik constant tegen muur. Op het moment dat ik de hoop wilde opgeven had ik besloten nog een poging te wagen door externe begeleiding te zoeken.
Hier heb ik heel veel aan gehad. Door een duidelijke structuur aan te brengen in de manier van werken en de juiste feedback. Zeker de persoonlijk gesprekken met mijn begeleidsters Eke waren leerzaam. Het gevolg was dat ik altijd na deze gesprekken weer zin had om verder aan de slag te gaan met mijn scriptie. Ondanks dat een scriptie vallen en opstaan heb ik de juiste handvatten gekregen om mijn scriptie in één keer te halen.
Dirk – MEM InHolland

STUDIEDAGEN

Beoordeling: 8
Ik zocht een rustige studieplek en een routine om van 9 tot 5 gestructureerd te werken. Die heb ik bij jullie gevonden.
Henk – MCC NCOI

Beoordeling: 9
Toelichting: Het ontbrak mij aan structuur en overzicht, twee dingen die ik door goede begeleiding van Studiemeesters onder controle kreeg. Zonder studiemeesters had ik mijn bachelor veel moeilijker of zelfs niet kunnen halen.
Bram – Mastergeschiedenis Vrije Universiteit

Beoordeling: 8
Ik doe mee aan de studiedagen omdat ik daar meer doe dan thuis, het is een echte studie stimulerende omgeving. Ik heb scriptiebegeleiding nodig omdat ik mijn scriptie binnen korte tijd moet schrijven en ik de extra begeleiding goed kan gebruiken.
Bo – Toegepaste Psychologie Hogeschool van Amsterdam

Beoordeling: 9
Met name voor het begeleiden van het analytische deel van mijn scriptie. Het gaf mij de zekerheid die ik nodig had om zonder al te veel problemen en twijfels vooruitgang te boeken.
Marijn- IBA VU

Beoordeling: 8
Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik van huis-uit niet de beste planner was. Daarnaast zag ik het schrijven van een scriptie als een soort mount everest waar ik overheen moest. Daarom heb ik meteen studiemeesters ingeschakeld. Ik heb ontzettend veel aan de hulp en begeleiding van Kinge gehad. Samen met haar heb ik planningen gemaakt, ze heeft me geholpen met de opzet van mijn tekst. Daarnaast heeft ze me geleerd hoe ik een stuk tekst moet schrijven en hoe ik informatie moet verwerken. De studiedagen hebben mij goed geholpen, aangezien ik me daar heel goed kon concentreren. Ik heb echt hele bulken tekst geschreven bij jullie. Het belangrijkste dat ik van jullie heb geleerd is dat ik niet meteen in het wilde weg moet gaan schrijven, maar dat de voorbereiding en het systematisch te werk gaan heel erg goed werkt voor mij.
Emilie – Kunstgeschiedenis UvA

BIJLESSEN

Beoordeling: 9
Ik heb Studiemeesters ingeschakeld aan het begin van mijn cursus, omdat ik wist dat het naast mijn baan en een gezin met drie kinderen een uitdaging zou zijn om voldoende tijd vrij te maken voor mijn cursus. Ik wilde die tijd dus heel efficiënt gebruiken en Studiemeesters hielp me daarbij, waardoor SOG-gedrag geen kans kreeg. Vooral op de studiedagen heb ik echt meters kunnen maken. Naast begeleiding met time management kreeg ik ook handige tips (hoe filmpjes van YouTube te downloaden om in mijn presentatie te verwerken bv.), en kon ik mijn presentatie oefenen voor een groep studenten. Dit alles heeft bijgedragen aan mijn goede eindresultaat: een 8 voor de cursus. Bedankt Kinge, Ellen, Eke en Onno!
Remco – Grondmechanica en Funderingstechniek NCOI (voorheen Reed Business)

Beoordeling: 10
Om mijn laatste vakken zoals finance voldoende te kunnen afsluiten en voor hulp bij het afronden van mijn scriptie. Ik heb aan scriptiebegeleiding, bijles en studiedagen ontzettend veel gehad. Hierdoor heb ik mijn laatste vakken en mijn scriptie met mooie cijfers kunnen afronden. De fijne omgeving, de goede uitleg en begeleiding heb ik heel erg gewaardeerd en ik kan jullie niet vaak genoeg voor bedanken.
Nina – Hotelschool Den Haag

Beoordeling: 10
Was overzicht kwijt in statistiek. Wilde niet achterlopen met de studie en herkende wel m’n achterstand dus heb ik ingegrepen. Met als resultaat dat ik als enige van m’n klas het tentamen met een 6.8 heb gefaald! De begeleiding is persoonlijk, deskundig en vlot. Er wordt met he meegedacht en ook met tussentijds contact over afspraak weten ze direct wie je bent alsof he daar dagelijks komt. Dat maakte dat ik de keer erop weer hulp inschakelde en dit zeker ook bij mijn scriptie ga doen. Wat een fijne club mensen daar!
Mike – Toegepaste psychologie Hs Leiden

Beoordeling: 8
Toelichting: Ik nam bijles vanwege het herkansen van blok 1 en 2. Ik heb er heel veel aan gehad, omdat ik nu in staat ben op een wetenschappelijk conceptueel model op te stellen. Daarnaast heb ik handige tips gehad om artikelen te lezen. Ik was opzoek naar een sparringspartner en dat is was Studiemeesters mij aanbood.
Mohni – Pre-master managementwetenschappen Open universiteit