Tarieven

What you see is what you get

Wij doen niet aan abonnementen; je bepaalt zelf wat je afneemt en wanneer je wilt stoppen. De prijzen staan vast, dus je komt niet voor verrassingen te staan. Zeg je een afspraak of studiedag meer dan 48 uur van tevoren af? Dan hoef je niet te betalen.

kennismakingsgesprek altijd kosteloos

>> Plan vandaag nog een kennismaking

Na je aanmelding nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen voor een kennismakingsgesprek bij Studiemeesters. Tijdens het gesprek maak je met je begeleider een studiebegeleidingsplan om je doel te bereiken. Een kennismaking kost niets en is vrijblijvend.

Scriptiebegeleiding €85 per uur

>> Maak een afspraak voor scriptiebegeleiding

Bespreek één op één waar je tegenaan loopt met je scriptie. Na een uur scriptiebegeleiding weet je weer waar je bent, wat je nu moet doen en hoe je dit gaat aanpakken. Hierdoor kun je gerichter en meer ontspannen aan de slag. Ook het nakijken van je stuk op inhoud, structuur en argumentatie is scriptiebegeleiding.

Bijles €70 per uur

>> Maak een afspraak voor bijles

Bespreek één op één je lastige stof. Na een uur bijles is alles een stuk duidelijker en kun je thuis of op een studiedag zelfstandig verder met je stof. Een volgende bijles is een goede stok achter de deur om te blijven oefenen.

Studiedag €70 per dag

>> Plan je eerste studiedag in

Op één studiedag doen studenten soms meer dan ze in een week thuis doen. We zorgen dat je gemotiveerd en productief blijft en bekijken hoe je efficiënter kunt studeren. Je leert wat jouw persoonlijke valkuilen zijn en hoe je ze kunt vermijden. De vaardigheden die je leert op studiedag, neem je de rest van je leven mee. Ook op zaterdag en zondag kun je studiedagen inplannen.

Studieavond €45 per avond

>> Plan je eerste studieavond

Er zijn wekelijks twee studieavonden: Op dinsdag en woensdag van 17.30 tot 22.00 in Amsterdam en op dinsdag en donderdag van 17.30 tot 22.00 in Rotterdam. Je krijgt op maat gesneden, deskundige ondersteuning bij het studeren en bij het schrijven van je scriptie of dissertatie. Je schept overzicht, ontvangt feedback en maakt tempo.

Overige studiebegeleiding €70 / €85

>> Maak een afspraak voor een kennismaking

Studiemeesters biedt uitgebreide begeleiding voor diverse studievaardigheden. Denk aan hulp bij plannen, schrijfvaardigheden, tentamenvaardigheden, presenteren, dyslexie, faalangst of perfectionisme. Voor scriptiestudenten valt deze begeleiding onder scriptiebegeleiding (€85 per uur). Voor overige studenten valt deze begeleiding onder bijles (€70 per uur). Je wordt gekoppeld aan een begeleider die gespecialiseerd is in de vaardigheden die jij wilt versterken. Samen stellen jullie een begeleidingsplan op dat aansluit op je niveau en jouw persoonlijke wensen. Wat het ook is dat je wilt bereiken op het gebied van je studie, je kunt ermee terecht bij Studiemeesters.