Contact en route

Studiemeesters is centraal gelegen in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Kom gerust eens langs om onze studiezaal te bekijken en vragen te stellen over onze begeleiding, of vul het contactformulier in.

Openingstijden

Studiemeesters is zeven dagen per week geopend voor studiebegeleiding, ook in de vakanties en op feestdagen. We zijn slechts twee dagen per jaar echt gesloten, namelijk op nieuwjaarsdag en op Koningsdag. Scriptiebegeleiding en bijlessen kunnen vaak ook ‘s avonds en op zondag worden gegeven. (Vraag naar de mogelijkheden.)

We zijn maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. E-mails worden snel beantwoord, doorgaans binnen één dag, ook in het weekend.

Adressen en contactgegevens

Studiemeesters Amsterdam
Rapenburgerstraat 123
1011 VL Amsterdam
info@studiemeesters.nl
020-7371945

Studiemeesters Eindhoven
Ruysdaelbaan 106
5613 DL Eindhoven
info@studiemeesters.nl
040-7370657

Studiemeesters Rotterdam
Eendrachtsweg 37
3012 LC Rotterdam
info@studiemeesters.nl
010-7371265

Contactformulier

Routebeschrijving Openbaar vervoer

Studiemeesters Amsterdam Neem vanaf Amsterdam Centraal Station metro 51, 53 of 54. Kom je vanuit Utrecht en verder, neem dan vanaf Amsterdam Amstel metro 51,53 of 54 richting Centraal Station. Stap uit op halte Waterlooplein uitgang Hortusplantsoen. Daarna is het een kleine tien minuten lopen. Kijk op deze kaart van de omgeving voor de looproute. Je kunt ook met tram 9 of 14 naar het Mr. Visserplein komen.

Studiemeesters Eindhoven Neem vanaf station Eindhoven bus nummer 5. Deze vertrekt in de spits vier keer per uur: om :09, :24, :39 en :54 en buiten de spits twee keer per uur: om :11 en :41. Stap na 6 minuten uit op de halte Rubensstraat. Vervolg deze straat en ga rechtsaf bij de Constant Nefkensstraat. Ga op het einde van de straat linksaf (Willem van Konijnenburglaan). Vervolg deze weg totdat je bij Ruysdaelbaan 106 bent (aan je linkerhand). Vanaf halte Rubensstraat is de afstand 400 meter.

Studiemeesters Rotterdam Studiemeesters Rotterdam ligt op 1500 meter afstand vanaf het Centraal Station. Neem vanaf Centraal Station tram 7 richting Willemsplein. Je stapt voor de deur uit bij halte Museumpark. Je kunt ook vanaf station Blaak de metro nemen naar het Eendrachtsplein. Loop richting de Witte de Withstraat. Je vindt Studiemeesters na de kruising met de Witte de Withstraat aan je rechterhand.

Routebeschrijving Auto

Studiemeesters Amsterdam Parkeren kan in parkeergarage Waterlooplein of parkeergarage Markenhoven. Beide zijn op een paar minuten loopafstand.

 

Studiemeesters Eindhoven Parkeren is gratis. Er is meer dan voldoende parkeerruimte aanwezig.

 

Studiemeesters Rotterdam Een van de dichtstbijzijnde parkeergarages is Parkeergarage Museumpark. Deze ligt op vijf minuten loopafstand van Studiemeesters Rotterdam en kost € 2,- per uur. Kijk hier voor de looproute.