Contact en route

Studiemeesters is centraal gelegen in Amsterdam, Eindhoven en Leiden. Onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Kom gerust eens langs om onze studiezaal te bekijken en vragen te stellen over onze begeleiding, of vul het contactformulier in. Je kunt ook kiezen voor online begeleiding, want we snappen dat niet iedere student naar een van onze locaties kan komen.

Openingstijden

Studiemeesters is zeven dagen per week geopend voor studiebegeleiding, ook in de vakanties en op feestdagen. We zijn slechts twee dagen per jaar echt gesloten, namelijk op nieuwjaarsdag en op Koningsdag. Scriptiebegeleiding en bijlessen kunnen vaak ook ’s avonds en op zondag worden gegeven. (Vraag naar de mogelijkheden.)

We zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. E-mails worden snel beantwoord, doorgaans binnen één dag, ook in het weekend.

Adressen en contactgegevens

Studiemeesters Amsterdam
Rapenburgerstraat 123
1011 VL Amsterdam
info@studiemeesters.nl
020-7371945

Studiemeesters Eindhoven
Beukenlaan 145
5616 VD Eindhoven
info@studiemeesters.nl
040-7370657

Studiemeesters Leiden
Herenstraat 9
2313 AD Leiden
info@studiemeesters.nl
071-7370123

Studiemeesters Online
info@studiemeesters.nl
020-7371945

Contactformulier

Routebeschrijving Openbaar vervoer

Studiemeesters Amsterdam Neem vanaf Amsterdam Centraal Station metro 51, 53 of 54. Kom je vanuit Utrecht en verder, neem dan vanaf Amsterdam Amstel metro 51,53 of 54 richting Centraal Station. Stap uit op halte Waterlooplein uitgang Hortusplantsoen. Daarna is het een kleine tien minuten lopen. Kijk op deze [kaart][1] van de omgeving voor de looproute. Je kunt ook met tram 9 of 14 naar het Mr. Visserplein komen.

Studiemeesters Eindhoven Vanaf station Eindhoven vertrekt regelmatig een bus in de richting van de Beukenlaan. Vanaf de verschillende haltes is het zo’n tien minuten lopen. Je vindt Studiemeesters Eindhoven in het pand van Business School Notenboom, op de tweede verdieping.

Studiemeesters Leiden Studiemeesters Leiden ligt op 20 minuten loopafstand van Station Leiden Centraal en op 10 minuten loopafstand van Station Lammenschans. Vanaf Leiden Centraal en Lammenschans kun je ook de bus nemen. Vanaf Leiden Centraal buslijn 400, 182, 169, 4 of 45 naar halte Koorevaarstraat, vanaf Leiden Centraal buslijn 3 richting station De Vink of buslijn 1 richting Leiderdorp naar halte Jan van Houtkade. Vanaf Lammenschans buslijn 3 richting Merenwijk of buslijn 1 richting station De Vink naar halte Jan van Houtkade. Vanaf Lammenschans en Leiden Centraal buslijn 45 naar halte Leliestraat.

Routebeschrijving Auto

Studiemeesters Amsterdam Parkeren kan in parkeergarage Waterlooplein of parkeergarage Markenhoven. Beide zijn op een paar minuten loopafstand.

 

Studiemeesters Eindhoven Parkeren voor de deur is gratis. Je vindt Studiemeesters Eindhoven in het pand van Business School Notenboom, op de tweede verdieping.


Studiemeesters Leiden Parkeren op straat kost € 2,10 per uur. Net buiten Leiden vind je twee gratis P+R’s.