Extra begeleiding bij scriptie Mondzorgkunde

Studenten Mondzorgkunde zijn vaak ambitieuze doorzetters. Toch lopen ze tijdens hun scriptie regelmatig vast. Dat is niet erg; je studeert immers om iets te leren, dus je hoeft niet alles in één keer te kunnen. Wel is het belangrijk om, als het langer duurt, te kijken naar wat jij nodig hebt om weer vaart te kunnen maken en een goede scriptie te schrijven. Studiemeesters heeft al veel studenten Mondzorgkunde geholpen met hun afstudeeronderzoek.

Studenten kunnen met uiteenlopende vragen bij Studiemeesters terecht. We geven enkele voorbeelden:

  • Sommige studenten zitten nog in de beginfase van hun scriptie en willen advies bij het kiezen van een onderwerp of hulp bij het verbeteren van een afgekeurd plan van aanpak.

  • Anderen willen leren wat wetenschappelijk taalgebruik op hbo-niveau nu eigenlijk inhoudt, zodat ze in staat zijn spreektaal te vermijden en echte schrijftaal te gebruiken.

  • Sommige studenten hebben hun interviews of enquêtes al afgerond en willen hulp bij de data-analyse en de rapportage van resultaten. Bij Studiemeesters krijgen zij dan uitleg over het opstellen van goede enquêtevragen, over de representativiteit van steekproeven, of over de validiteit en betrouwbaarheid van een onderzoek.

  • Bij onze scriptiebegeleiding kan ook aandacht besteed worden aan de communicatie met een docent of afstudeerbegeleider. Het gebeurt weleens dat een student geen ‘klik’ heeft met de begeleider van de opleiding, dat ze elkaar niet goed begrijpen of dat er te weinig tijd is. Dat is lastig, want je bent wel van je begeleider afhankelijk voor goede feedback. Die feedback heb je nodig om een onderzoeksrapport te kunnen schrijven dat aan zijn of haar verwachtingen voldoet. Daardoor kan de communicatie met de begeleider van je opleiding soms best spannend of verwarrend zijn.

Ook voor andere vragen rondom je scriptie en je studie ben je bij Studiemeesters aan het juiste adres. Mondzorgkunde-studenten die extra uitleg willen, komen naar Studiemeesters voor scriptiebegeleiding!

Ben je benieuwd wat Studiemeesters voor jou kan doen? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kom kennismaken!