Nieuwsbericht: Studiemeesters breidt uit naar Leiden

Na acht jaar Studiemeesters, waarin we ruim 5000 studenten begeleidden, breiden we uit! Studiemeesters bestaat uit een groep gespecialiseerde, betrokken professionals met heel veel ervaring. Het tot volle bloei laten komen van het talent en de motivatie van studenten van alle leeftijden, achtergronden en competenties is onze missie. Daarom geven wij sinds 2011 bijles, scriptiebegeleiding en studiebegeleiding. Op 21 januari opent Studiemeesters Leiden haar deuren onder leiding van studiecoach Ita de Hes.

Studiemeesters Leiden
Vanaf 21 januari 2020 heeft Studiemeesters een vierde locatie. Naast Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam vind je ons ook in de stad Leiden. Studiemeesters Leiden is gevestigd in een karakteristiek pand aan de Herenstraat 9, met prettige ruimtes voor scriptiebegeleiding en bijles. Bovendien is er een mooie studiezaal waar van dinsdag t/m vrijdag tijdens de studiedagen van negen tot vijf onder begeleiding gestudeerd kan worden. Op dinsdag en donderdag kun je tijdens de studieavonden ook in de avond terecht, van half zes tot tien. De locatie is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto.

Openingsactie
Om de opening te vieren deelt Studiemeesters van 21 januari tot en met 21 februari studiedagen uit. Elke student krijgt een studiedag in Leiden cadeau. Studenten van Studiemeesters zelf kunnen gebruikmaken van de actie en kunnen daarnaast vrienden of studiegenoten meenemen of doorverwijzen. Ook nieuwe studenten zijn van harte welkom voor een studiedag. Het aantal plekken is beperkt, dus maak snel een reservering als je zin hebt om langs te komen!

Contact
De planners van Studiemeesters staan klaar voor studenten van alle vestigingen. Wil jij je aanmelden voor begeleiding in Leiden? Of heb je vragen? Bel of mail Studiemeesters. Jelle, Mattanja en Anne staan je graag te woord.

Graag tot ziens in Leiden!

Studiemeesters Leiden
Herenstraat 9
2313 AD Leiden
info@studiemeesters.nl
071-7370123