Workshop ‘Beter schrijven voor rechtenstudenten’

Wil jij beter worden in het ontleden van de juridische casus? Bij Studiemeesters vind je de beste trainingen, workshops en bijlessen voor rechtenstudenten. Onze studiespecialisten laten het talent en de potentie van studenten van alle leeftijden en achtergronden tot bloei komen. Sinds 2011 hielpen we al meer dan 4000 studenten. Maak ook een succes van je rechtenstudie met de studiespecialisten van Studiemeesters!

Wie moet zich inschrijven voor deze training?
De training ‘Beter schrijven’ is waardevol voor alle studenten die…
• hun schrijftaal willen professionaliseren
• beter onderscheid willen kunnen maken tussen schrijf- en spreektaal
• te veel feedback blijven krijgen op spelling en grammatica
• het lastig vinden om hun gedachtegang helder op papier te krijgen.

Wat heb ik aan deze training?
Studenten die de training van Studiemeesters volgen…
• gebruiken interpunctie op de juiste manier
• weten hoe ze een alinea inrichten
• kennen de meest gemaakte fouten op het gebied van spelling en grammatica
• weten de lezer te overtuigen van een standpunt.

Hoe meld ik me aan?
Studenten die interesse hebben in de training melden zich online aan. Vervolgens worden ze gebeld of gemaild voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. Tijdens de kennismaking vertel je waar je tegenaan loopt en stem je het programma van de training af op jouw persoonlijke wensen. Vervolgens plan je een datum en tijd voor jouw training in. Indien gewenst plan je vier weken na de training een follow-up om het resultaat van de training te versterken.

Maak een succes van je rechtenstudie met persoonlijke trainingen van echte studiespecialisten!

Meld je aan voor een training

Over Studiemeesters

Studiemeesters bestaat uit een groep specialisten die het talent en de potentie van studenten van alle leeftijden en achtergronden tot volle bloei wil laten komen. Sinds 2011 geven we studiebegeleiding aan hbo- en wo-studenten: van bijles en scriptiebegeleiding tot aan studiedagen, trainingen en workshops. Onze locaties zijn centraal gevestigd in Amsterdam, Eindhoven, Leiden en Rotterdam.

Kwaliteit
Alle studiebegeleiding wordt afgestemd op het niveau en de wensen van de student. We werken alleen met prettige, hoogopgeleide studiebegeleiders die goed kunnen uitleggen. Studiemeesters beschikt over goede faciliteiten: van planners die snel antwoord geven op al je vragen (ook in het weekend) tot aan comfortabele vestigingen centraal in de stad. Bij alles wat we doen, gaan we voor kwaliteit. We zijn goed georganiseerd en kunnen daardoor je privacy volledig waarborgen. Dat maakt ons populair onder rechtenstudenten.

Wij zijn open en eerlijk
Je mag ons mailen of bellen met al je vragen over studiebegeleiding. Je zit bij ons nooit ergens aan vast: Ten eerste komen studenten eerst bij ons langs voor een vrijblijvende kennismaking, zodat ze kunnen beoordelen of onze begeleiding bij ze past. Ten tweede hoef je bij ons geen pakketten of abonnementen aan te schaffen. Sterker nog, tot 48 uur voor aanvang kun je begeleidingsafspraken kosteloos annuleren. Onze online beoordelingen worden door onze studenten geplaatst op een onafhankelijk platform. Daardoor weet je precies wat je van ons kunt verwachten.

Maak een succes van je rechtenstudie met persoonlijke trainingen van echte studiespecialisten!

Meld je aan voor een training

Reviews

Ik had een 3,8 gehaald voor Nederlands en mijn herkansing was enkele dagen daarna al. Na twee uur bijles begreep ik de stof veel beter, met als resultaat een 8,8!

Yvette, HBO-Rechten, Hogeschool Leiden 11-07-2017

Ik nam scriptiebegeleiding omdat ik al jaren mijn scriptie aan het uitstellen was. Door gesprekken met Kinge ben ik door een soort mentale blokkade gebroken. Op studiedagen werd ik vervolgens gedwongen te schrijven. Monique heeft mij uiteindelijk inhoudelijk enorm geholpen.

Eric, Rechten, Universiteit Leiden 07-11-2018

Ik wist niet hoe ik qua planning aan de studie moest beginnen en me aan die planning kon houden. Bij de studiedagen is me geleerd om de te verwerken leerstof in stukken te delen en gewoon door te gaan, ook al is er op dat moment weinig motivatie.

Anne, Rechten (pre-master), Open Universiteit 16-07-2018

Ik nam studiebegeleiding, omdat ik moeite had met een aantal vakken. Ik heb hulp gehad van twee verschillende bijlesdocenten. Ik kan gegarandeerd zeggen dat ik ontzettend tevreden ben over de manier waarop bijles wordt gegeven. Ik heb na mijn bijles het vak in één keer gehaald!! Ik heb echt veel hulp gehad en ik vond het erg fijn om één op één de lesstof door te nemen. Ik ben zeer tevreden over Studiemeesters!

Ranoeka, HBO-Rechten, Haagse Hogeschool 21-02-2018

Goede ervaringen in het verleden met Kinge. Dankzij Studiemeesters kon ik zelf ook kritisch kijken naar hetgeen ik geschreven had en de feedback kwam mij goed van pas. Na ieder gesprek met Stefan kon ik weer vooruit.

Ton, Internationaal recht, Open Universiteit 22-12-2017

Ik heb scriptiebegeleiding gekozen, omdat mijn scriptie was afgekeurd. Daarna heb ik een jaar niet meer naar mijn scriptie gekeken en ik wist echt niet meer hoe ik dit weer moest oppakken. Dankzij Studiemeesters heb ik mijn scriptie uiteindelijk met een voldoende afgerond en daar ben ik erg blij mee. Er kwam een duidelijk plan van aanpak en elke week kon ik bespreken waar ik tegenaan liep en kreeg ik tips. Ik weet vrijwel zeker dat ik zonder Studiemeesters mijn scriptie nog steeds niet had afgerond!

Jolien, Informatierecht, Universiteit van Amsterdam 12-11-2017

Ik nam studiebegeleiding omdat ik behoorlijk veel moeite met het vak Onderneming & Recht had. Door enkele keren met mijn begeleidster de stof goed door te spreken, kreeg ik eindelijk inzicht in wat nou precies gevraagd werd.

Tom, Rechtsgeleerdheid, Universiteit Leiden 25-04-2018

Voor het afronden van mijn master Rechtsgeleerdheid (Civiel) diende ik nog één laatste vak te halen. Na contact te hebben gehad met diverse instanties, kwam feitelijk alleen Studiemeesters direct in actie. Er werd een bijles verzorgd op locatie die mij absoluut geholpen heeft bij het halen van mijn laatste tentamen.

Cas, Rechten, Universiteit Leiden 29-06-2016

Het was mijn allerlaatste kans voor dit jaar en dankzij Annemiek ben ik van een 2,1 naar een 7 gegaan!! De bijlessen waren superduidelijk! Annemiek is gewoon de beste! Talisha, Rechten 24-06-2017

Scriptie stagneerde. Dankzij de hulp van de Studiemeesters heb ik mijn scriptie kunnen afronden!

Florian, Rechten, Vrije Universiteit Amsterdam 20-06-2017

Ik moest na enige jaren studieonderbreking een verdraaid lastige casus oplossen en had daar ondersteuning bij nodig. Dat wil zeggen: iemand met wie ik over de zaak kon sparren. Nou, die heb ik bij Studiemeesters wel gevonden!

Matthijs, Nederlands Recht, Open Universiteit 06-06-2017

Studenten oordelen positief over onze begeleiding. Lees hier alle ongecensureerde beoordelingen van onze studenten.

Twijfel

Twijfel je? Je mag ons alles vragen. Mail (office@studiemeesters.nl), bel (0207371945), vul het contactformulier in of kom spontaan binnenvallen op een van onze locaties in Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam.