Studeren naast je baan

Steeds meer mensen studeren naast hun baan. Wil je promotie blijven maken, dan is het de moeite waard om een opleiding of cursus te volgen. Maar hoe combineer je een studie met een baan? Heb je vanwege je werk en je privéleven niet eindeloos de tijd, maar wil je toch je studie efficiënt en effectief doorlopen? Dan schakel je externe begeleiding in. Met studiebegeleiding van Studiemeesters is studeren naast een baan goed vol te houden.

Studiemeesters heeft al veel professionals succesvol begeleid bij hun studie. Enkele voorbeelden:

  • Paula studeert Veranderingsmanagement aan de NCOI. Daarnaast werkt zij als HR-manager bij een groot kantoor. Ze is bij Studiemeesters gekomen omdat ze het meeste uit de modules van de NCOI wil halen en daarbij ook tempo wil maken. Elke zaterdag komt Paula vanuit Zwolle naar onze studieruimte in Amsterdam om de hele dag effectief te schrijven volgens een plan dat gemaakt wordt met onze studiebegeleider. Daarnaast heeft ze eens per twee weken een afspraak met onze schrijfcoach, die haar leert hoe ze structuur kan geven aan haar module-opdrachten. Inmiddels is ze bijna afgestudeerd aan de NCOI. Ze hoeft alleen haar scriptie nog te schrijven.

  • Marco heeft al een studie aan de TU Delft afgerond, maar wil nu een professionele cursus bij Reed Elsevier volgen om een certificaat te halen, zodat hij als ZZP’er aantrekkelijk blijft. Thuis heeft hij een gezellig gezin, en het lukt hem niet altijd om volgens planning te studeren. Omdat hij een hoog cijfer voor zijn certificaat wil halen, heeft hij een studieplanning gemaakt om de cursusstof naast gezin en werk efficiënt en gestructureerd aan te pakken. Ook hij komt elke week studeren in onze studieruimte, op dinsdag, zodat hij het weekend vrijhoudt voor zijn gezin. Daarnaast oefent hij tentamenvragen met onze tentamenspecialist.

Wil jij ook efficiënt en effectief studeren naast je baan? Wil je meer tempo of ben je juist op zoek naar verdieping? Ben je net begonnen met een specialistische cursus of doe je een complete studie? Door studiebegeleiding in te zetten bij het studeren naast je baan bespaar je tijd en voorkom je stress.

Met Studiemeesters maak je een realistisch studieplan dat past bij jouw ambities en doelen en goed te combineren is met zowel je werkschema als je persoonlijke planning. Juist voor professionals die studeren naast het werk is Studiemeesters ook in het weekend open. Je vindt ons in Amsterdam, Eindhoven, Leiden en Rotterdam.

Ben je benieuwd of jij baat zou hebben bij studiebegeleiding? Maak dan een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ontdekken wat Studiemeesters voor jou zou kunnen betekenen.

Meld je aan!