Studiemeesters Amsterdam zoekt freelance statistiekbegeleiders!

Ben jij:

  • Een kei in kwantitatieve data-analyse: SPSS en/of STATA
  • Betrokken en sociaal
  • Afgestudeerd als master, doctorandus of gepromoveerd
  • Minimaal 2 dagdelen van 4 uur per week beschikbaar (we zijn ma t/m zo geopend, ook in de avonden)

Dan bieden wij jou:

  • Leuk werk met studenten
  • Een fantastisch team
  • Zelfgekozen werktijden

Toelichting:

Als begeleider geef je bijles en begeleid je scriptiestudenten. Daarbij ondersteun je vakinhoudelijk, maar heb je ook oog voor het proces. We bieden je alle ruimte om afspraken met studenten te maken in de tijd dat jij beschikbaar bent. We zijn geopend van maandag t/m zondag, ook in de avonden. De begeleiding die je geeft vindt plaats op onze locatie in Amsterdam. Je bent hier bij voorkeur woonachtig.

Over ons:

Studiemeesters is een groeiende organisatie die zich specialiseert in het geven van bijles en scriptiebegeleiding voor hbo- en wo-studenten. Ons team bestaat uit een groep gespecialiseerde, betrokken begeleiders met diverse achtergronden; van universitair docenten tot zelfstandig ondernemers met een voorliefde voor onderwijs. We onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering, waarbij we letten op vakinhoudelijke vooruitgang, maar daarbij veel oog hebben voor motivatie- en concentratieproblemen. Studiemeesters is gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Op al onze locaties hebben we studieruimtes waar studenten onder begeleiding studeren of schrijven.

Over onze studenten:

Onze studenten variëren van eerstejaars hbo-studenten tot universitaire masterstudenten en promovendi. De redenen waarom ze studiebegeleiding zoeken lopen uiteen: de één wil individuele bijles voor een lastig vak zoals statistiek, de ander wil beter leren plannen om studievertraging te voorkomen. Het komt ook veel voor dat studenten vastzitten met hun scriptie of te veel last hebben van studieontwijkend gedrag. Daarnaast zien we veel studenten die effectiever willen studeren vanwege een veeleisende fulltime baan, en studenten die extra begeleiding zoeken vanwege ADHD, ADD, dyslexie, dyscalculie of een handicap.

Geïnteresseerd? Stuur je cv en een korte motivatie naar office@studiemeesters.nl.