Thesisbegeleiding

De scriptiebegeleiders van Studiemeesters zorgen dat je direct verder kunt met je thesis. Wat het ook is dat je wilt bereiken, bij Studiemeesters vind je altijd de begeleiding die je nodig hebt.

  • Ervaren begeleiders die alle tijd voor je hebben
  • Persoonlijke aandacht en prettige feedback
  • Geen verplichte abonnementen of pakketten
  • Alles met het oog op studieresultaat

Met de scriptiebegeleiding van Studiemeesters haal je het beste uit jezelf. Meld je vandaag nog aan, zodat je morgen weer verder kunt met je scriptie.

Direct aanmelden

Hoe werkt thesisbegeleiding?

Onze begeleiders zorgen ervoor dat je weer verder kunt met je thesis. Wij leveren:

Een stok achter de deur: Ben je geneigd om het werken aan je thesis uit te stellen? Door regelmatig af te spreken en concrete doelen op te stellen krijg je weer zicht op de route die je moet volgen om die berg van een thesis te bedwingen. Zo werk je gericht naar je einddoel toe.

Realistische verwachtingen: Ben je perfectionistisch en blijf je daardoor steken op bepaalde hoofdstukken van je thesis? Dan motiveren wij je om de vaart erin te houden. We weten wat er van je verwacht wordt en helpen je die grenzen in de gaten te houden.

Een check op je scriptieproces: Heeft de scriptiebegeleider van je opleiding niet voldoende tijd om je uitgebreid te helpen? Wij staan voor je klaar en controleren regelmatig of je nog op de goede weg bent met je scriptie. We begrijpen hoe vervelend het is om onder hoge druk te staan en helpen je in te spelen op de verwachtingen die de opleiding van je heeft.

De blik van een expert: Heb je behoefte aan een sparring partner? Onze scriptiebegeleiders denken kritisch mee: Hoe ga je je hoofd- en deelvragen formuleren? Hoe structureer je je stuk? Is je literatuur voldoende? Hoe pak je je onderzoek aan? En hoe bepaal je wat je uit dat onderzoek mag concluderen?

Heb jij behoefte aan één of meer van deze dingen? Kom dan bij ons langs om te ontdekken of scriptiebegeleiding iets voor jou is.

Kennismaken

Redenen om thesisbegeleiding te nemen

Dit zijn de meest voorkomende redenen om thesisbegeleiding te nemen:

1. Vastlopen met schrijven: Je komt niet tot goede hoofd- of deelvragen of tot een werkbaar theoretisch kader. Of je bent al verder met je thesis maar weet niet goed hoe je je resultaten, conclusies of aanbevelingen moet laten aansluiten op de rest van je onderzoek. Door alle twijfel denk je veel na, maar boek je geen vooruitgang.

2. Een afgekeurde thesis: Je hebt hard gewerkt aan je onderzoeksvoorstel of aan de eerste versie van je thesis, maar je werk is afgekeurd. De feedback van je opleiding is niet duidelijk. Je weet nu niet hoe je je thesis moet aanpassen om het goedgekeurd te krijgen. Je vraagt je af of het goed komt met je deadline.

3. Begeleiding willen bij methode of data-analyse: Je wilt hulp bij het opstellen van een onderzoeksmethode of bij het analyseren van de verzamelde gegevens. Bekijk dan deze pagina.

4. Vertraging voorkomen: Je wilt op tijd klaar zijn met je thesis, terwijl je weet dat veel studenten vertraging oplopen. Wij zorgen voor een stok achter de deur en hebben experts in huis die je regelmatig van advies kunnen voorzien. Zo kun je snel je studie afronden, zodat je kunt gaan werken, reizen of doorstuderen.

5. Een hoog cijfer ambiëren: Je bent gemotiveerd en ambitieus en wilt met een hoog cijfer afstuderen. Een hoog cijfer zal je goed van pas komen bij je sollicitaties. Met scriptiebegeleiding haal je het beste uit jezelf.

Herkenbaar? Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek.
Aanmelden

Meer informatie?
Je kunt altijd even contact opnemen om te vragen wat wij voor je kunnen betekenen. Bereik ons per telefoon (0207371964 op kantoortijden) of per mail (info@studiemeesters.nl).

Recensies
Studenten oordelen zeer positief over onze begeleiding; het gemiddelde rapportcijfer dat we krijgen is een 8,5. Lees hier de ongecensureerde beoordelingen van onze studenten.

Uitstelgedrag
Last van studieontwijkend gedrag? Doe de sog-test om te ontdekken wat voor type uitsteller jij bent.