Wat doet Studiemeesters voor studenten?

Studiemeesters bestaat uit een groep betrokken specialisten. We geven studiebegeleiding aan hbo- en wo-studenten in Amsterdam, Eindhoven, Leiden en Rotterdam. Woon je te ver of is er een andere reden waarom je niet langs kunt komen? We bieden onze begeleiding ook online aan. Het tot volle bloei laten komen van het talent en de motivatie van studenten van alle leeftijden, achtergronden en competenties is onze missie!

De Studiemeestersmethode
Studenten die beter willen presteren, ervaren vaak twee uitdagingen: uitstelgedrag en een kennisachterstand. Deze twee versterken elkaar, want een uitsteller wordt niet beter, en als je ergens minder goed in bent, dan stel je het liever uit. Daarom besteden wij aandacht aan je vakinhoudelijke vooruitgang én je studiemotivatie met behulp van studiebegeleiding en studiedagen.

Studiebegeleiding (op locatie of online)
Studiebegeleiding bestaat uit een individueel overleg met een specialist van Studiemeesters. Je bespreekt waar je tegenaan loopt in je studie. Na een uur begeleiding weet je weer waar je bent, wat je nu moet doen en hoe je dit gaat aanpakken. Hierdoor kun je gerichter en meer ontspannen aan de slag.

Studiedag (op locatie of online)
Op een studiedag studeer je van 9 tot 5 in de studiezaal van Studiemeesters of vanuit je eigen huis. De studiedagbegeleider zorgt dat je gemotiveerd en productief blijft. Je kunt korte vragen stellen zodat je niet vastloopt. We gaan na hoe efficiënt je aanpak is. Je leert wat jouw persoonlijke valkuilen zijn en hoe je ze kunt vermijden. Daardoor krijgen veel studenten in één dag bij Studiemeesters meer gedaan dan in een week thuis.

Gratis kennismaken
Dankzij de combinatie van begeleidingsuren en studiedagen boeken onze studenten in korte tijd grote vooruitgang. Wil jij ook sneller, beter en relaxter studeren? Meld je aan voor een kosteloos kennismakingsgesprek met Studiemeesters en ontdek wat wij voor jou kunnen doen!

Aanmelden


Twijfel over studiebegeleiding?

We begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is, en dat er voor jou veel van afhangt. Daarom zijn we flexibel.

Vrijblijvend kennismaken (op locatie of online)
Studenten komen eerst langs voor een kennismakingsgesprek. Dan kun je even de sfeer proeven, vertellen wat je wilt bereiken en advies inwinnen over de juiste begeleiding. Kennismaken kost niets en is vrijblijvend en kan ook telefonisch. Als je meteen besluit begeleiding te nemen, dan plan je deze in. Je reserveert dan een plek in onze studiezaal voor de dagen waarop je aan de slag wilt en boekt afspraken bij een begeleider naar keuze. Je mag er ook een nachtje over slapen. Dan bel je ons later terug.

Nergens aan vastzitten
Bij ons bepaalt de student hoeveel begeleiding hij wil. Omdat je niet vooraf betaalt, geen credits inkoopt en geen abonnement afsluit, kun je stoppen wanneer je wilt. Elke afspraak kan tot 48 uur voor aanvang kosteloos worden geannuleerd.

Open en eerlijk
Je mag ons alles vragen. Mail (office@studiemeesters.nl), bel (0207371945), vul het contactformulier in of kom spontaan binnenvallen op één van onze locaties in Amsterdam, Eindhoven, Leiden of Rotterdam. Antwoorden op veelgestelde vragen over studiebegeleiding lees je hier.

Positieve beoordelingen
Studenten oordelen positief over Studiemeesters. Lees hier de ongecensureerde beoordelingen van onze studenten.

Kom langs
Meld je bij twijfel gewoon aan voor een kennismakingsgesprek. Dat kost niets en is echt vrijblijvend. Je weet dan meteen waar je aan toe bent. Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij vandaag of morgen contact met je op. Dat houdt in dat we bellen of mailen om te vragen wanneer je langs wilt komen in Amsterdam, Eindhoven, Leiden of Rotterdam. Woon je te ver of is er een andere reden waarom je niet langs kunt komen? We bieden onze begeleiding ook online aan.


Aanmeldformulier

Wat gebeurt er als je je aanmeldt?

  • We bellen je als je een telefoonnummer hebt achtergelaten. Dat doen we tijdens kantooruren.
  • Heb je alleen een e-mailadres ingevuld? Dan mailen we je een voorstel voor mogelijke afspraakmomenten.
  • We gebruiken je gegevens nergens anders voor. Alle informatie blijft privé en wordt vertrouwelijk behandeld.