Wiskundebijles voor hbo en universiteit

Studeer jij aan hbo of universiteit en kun je wel wat wiskundebijles gebruiken? Studenten komen bij ons binnen voor verschillende wiskundegerelateerde vakken. Herken je je in één van de onderstaande voorbeelden?

Waar loop je tegenaan?

Staan je boeken vol met formules of tekens die je eigenlijk niet zo goed begrijpt? Weet je gewoon niet waar je moet beginnen als je een lastige opgave ziet? Snap je niet precies wat die haakjes doen en wanneer je ze wel of niet moet gebruiken? Ben je vergeten hoe je met breuken, machten en logaritmen moet rekenen, of heb je het nooit geleerd? Lukt het maar niet om die vergelijking voor ‘x’ op te lossen? Kun je al differentiëren, en loop je vast bij moeilijkere opgaven?

Of je nu een opfriscursus nodig hebt of helemaal blanco begint, Studiemeesters biedt bijles wiskunde aan op hbo- en universitair niveau. Ook als je bezig bent met een premaster, of wanneer je een toelatingstoets als GMAT moet voorbereiden kunnen wij je helpen!

Hoe werkt onze wiskundebijles?

In een kennismakingsgesprek zoeken we eerst uit waar jouw knelpunten liggen. Tijdens de bijles leren we je aan de hand van jouw oefenmateriaal hoe je opgaven moet maken, en spijkeren waar nodig je kennis bij. Door samen, op je eigen tempo, door je stof heen te lopen kun je je optimaal op een toets of tentamen voorbereiden. Begrijp je iets niet in één keer, dan blijven we geduldig herhalen tot het kwartje valt. We leren je niet alleen wat je moet doen, maar ook waarom. Op die manier leer je de stof veel beter begrijpen en blijft alles een stuk beter hangen. Je zult merken dat je dan een stuk minder snel verward raakt!

Dit zeiden studenten ervan

“Dankzij de goede wiskundebijlessen bij Studiemeesters, heb ik ondanks mijn wiskunde A achtergrond een 9,0 behaald voor mijn wiskunde en statistiek 1 tentamen.” – Floris Meijer, Economie & Bedrijfskunde

“Vanaf de eerste bijles was Onno heel duidelijk en geduldig om mij de lesstof uit te leggen. Na twee bijlessen begreep ik al meer dan dat ik al die tijd ervoor wist. Uiteindelijk heb ik twaalf uur bijles gehad. Het meest fijne was dat ik mocht mailen als ik de lesstof aan het bestuderen was en iets niet begreep. Ik kreeg dan meteen een antwoord op mijn vraag. Ook kreeg ik, doordat hij vertrouwen had dat ik het tentamen zou halen, zelfvertrouwen en daar ben ik hem heel dankbaar voor.” – Cellina van der Knoop, Biomechanica

“De begeleiding van Onno was goed, hij weet veel en heeft goede tips en trics gegeven.” – Tom, Aviation Studies

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen? Meld je dan nu aan voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.