De zomerscriptie

Heb jij een scriptie nog niet af, terwijl je klaar wilt zijn voordat het nieuwe collegejaar begint? Wil je sneller je scriptie schrijven zodat je snel kunt afstuderen? Heb je steun nodig, een stok achter de deur, een luisterend oor? Studiemeesters helpt!

Scriptie schrijven extra lastig in de zomer

De kans is groot dat je er alleen voor staat, want bij de meeste opleidingen zijn de maanden juli en augustus ‘onderwijsvrij’. Dat betekent in de praktijk vaak dat ook je scriptiebegeleider onbereikbaar is. Je vrienden zijn met vakantie of nemen alle tijd van de wereld voor festivals en strandbezoek. En dat terwijl je juist nu steun nodig hebt! Speciaal voor jou is Studiemeesters de hele zomer open.

Te laag tempo?

Bij Studiemeesters zien we in de zomer twee verschillende situaties voorbijkomen. De eerste is dat je al te lang in een te laag tempo bezig bent geweest met je scriptie en dat nu de tijd begint te dringen. Je wilt je scriptie gewoon snel afmaken, maar je kunt tijdens de zomer geen of weinig begeleiding vanuit je opleiding krijgen. Je wilt er wel mee aan de slag, maar het lukt niet. Door met één van onze begeleiders te sparren krijg je weer snel aanknopingspunten om verder te gaan.

Of een afgekeurde scriptie?

De tweede situatie die vaak voorkomt, is dat je hard hebt gewerkt aan je onderzoeksvoorstel of aan de eerste versie van je scriptie, maar dat desondanks je werk is afgekeurd. De feedback van je scriptiebegeleider is niet duidelijk. Je weet nu niet goed wat de scriptiebegeleider op je hogeschool of universiteit van je wil en twijfelt hoe je je stuk moet aanpassen om het goedgekeurd te krijgen. Je begeleider van de opleiding is niet bereikbaar, want hij of zij is op vakantie. Maar met een beetje extra support van ons kun je in een paar weken heel ver komen!

Met scriptiebegeleiding aan de slag

Wat moet je nu doen? Bel of mail Studiemeesters om een afspraak te maken voor een kosteloos kennismakingsgesprek. Als je vandaag nog contact opneemt, is de kans groot dat je morgen meteen bij ons terechtkunt. Samen gaan we inventariseren wat er moet gebeuren om jou je deadline te laten halen. Met een combinatie van uitleg over de inhoud van je scriptie en het werken aan je motivatie en concentratie zul je heel ver komen. We maken het programma zo intensief als jij nodig hebt.

Voorkom dat je je nog eens moet inschrijven voor het nieuwe collegejaar! Neem vandaag nog contact op via de website, of bel 020-7371945 om te overleggen wat voor jou een goede oplossing is.