• Ervaren begeleiders die alle tijd voor je hebben
  • Persoonlijke aandacht en heldere feedback
  • Geen verplichte abonnementen of pakketten
  • Alles met het oog op studieresultaat
Kom gratis kennismaken

8,0

“De stilteruimtes hebben goede werkplekken en als ik het nodig had kreeg ik de juiste begeleiding. Ook is het fijn werken met andere studenten die 100% met hun studie bezig zijn.”Els, International studies

Scriptiebegeleiding bij studiemeesters

Hoe wordt je begeleid?

Onze begeleiders zorgen ervoor dat je direct verder kunt met je scriptie. We zorgen voor:

Een stok achter de deur: Ben je geneigd om het werken aan je scriptie uit te stellen? Door regelmatig af te spreken en concrete doelen te stellen raakt die berg van een scriptie een stuk beter te overzien. Hierdoor blijf je lekker aan de gang.

Realistische verwachtingen: Als je perfectionistisch bent en blijft steken op bepaalde hoofdstukken van je scriptie, motiveren we je om de vaart erin te houden. We weten wat er van je verwacht wordt en helpen je die grenzen in de gaten te houden.

Een check op je scriptieproces: We controleren regelmatig of je goed bezig bent met je scriptie. We begrijpen hoe vervelend het is om onder hoge druk te staan. Wanneer de scriptiebegeleider van je opleiding niet voldoende tijd heeft, staan wij voor je klaar. Ook helpen we je om in te spelen op de verwachtingen die de opleiding van je heeft.

De blik van een expert: Onze scriptiebegeleiders denken kritisch mee: Hoe ga je je hoofd- en deelvragen formuleren? Hoe structureer je je stuk? Is je literatuur voldoende? Hoe pak je je onderzoek aan? En wat mag je daaruit concluderen? Heb jij behoefte aan één of meer van deze dingen? Kom dan bij ons langs om te ontdekken of scriptiebegeleiding wat voor je is.

Maak kennis

 

Redenen om te kiezen voor scriptiebegeleiding

Dit zijn de vijf meest voorkomende redenen om begeleiding te nemen:

1. Vastlopen met schrijven: Je komt niet tot goede hoofd- of deelvragen of tot een werkbaar theoretisch kader. Of je bent al verder met je scriptie maar weet niet goed hoe je je resultaten, conclusie of aanbevelingen moet laten aansluiten op de rest van je onderzoek. Door alle twijfel denk je veel na, maar boek je geen vooruitgang.

2. Een afgekeurde scriptie: Je hebt (hard) gewerkt aan je onderzoeksvoorstel of aan de eerste versie van je scriptie, maar je werk is afgekeurd. De feedback van je opleiding is niet duidelijk. Je weet nu niet hoe je je stuk moet aanpassen om het goedgekeurd te krijgen. Je vraagt je af of het goedkomt met je deadline.

3. Begeleiding willen bij methode of data-analyse: Bekijk onze pagina over hulp bij methode of data-analyse.

4. Vertraging voorkomen: Je wilt op tijd klaar zijn met je scriptie, terwijl je weet dat veel studenten vertraging oplopen. Met een stok achter de deur en/of regelmatig advies van een expert wil je op tijd afstuderen, zodat je kunt gaan werken, reizen of doorstuderen.

5. Een hoog cijfer ambiëren: Je wilt afstuderen met een hoog cijfer, omdat je gemotiveerd en ambitieus bent. Een hoog cijfer zal je goed van pas komen bij je sollicitaties. Met scriptiebegeleiding haal je het beste uit jezelf.

Herkenbaar? Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek

 

Kom gratis kennismaken

SNORGSNORG