Haal het beste uit jezelf met bijles

Heb je een tentamen, project, opdracht of essay waarop je beter wilt presteren? Neem bijles van een expert van Studiemeesters en ontdek waartoe jij met een goede privéles allemaal in staat bent.

Gratis kennismaken

Studiemeesters

Studiemeesters bestaat uit een groep gespecialiseerde, betrokken professionals met heel veel ervaring. Sinds 2011 geven we studiebegeleiding aan hbo- en wo-studenten. Ook hebben we een prettige studiezaal waar studenten zeven dagen per week geconcentreerd kunnen studeren. Je vindt ons in Amsterdam, Eindhoven en Leiden. Uiteraard bieden we onze begeleiding ook online aan.

Kwaliteit

De begeleiders van Studiemeesters zijn gekwalificeerde professionals. Ze hebben ruime ervaring in de werkpraktijk én in het onderwijs. Hierdoor hebben ze niet alleen veel kennis verworven over het vak waar je mee bezig bent, maar weten ze ook hoe ze die kennis op een effectieve en prettige manier aan een student kunnen overdragen. Ze weten waar de mogelijke valkuilen zitten en zijn in staat moeilijke materie helder uit te leggen. Tempo, niveau en focus van de bijles worden altijd afgestemd op de wensen en behoeften van de student.

Motivatie en concentratie

Studenten die beter willen presteren, ervaren vaak twee uitdagingen: ze hebben last van uitstelgedrag en ze zijn inhoudelijk niet goed genoeg onderlegd. Deze twee uitdagingen versterken elkaar: een uitsteller zal nooit beter worden in zijn vak, en iemand die minder goed is in een taak zal deze uitstellen. Daarom besteden begeleiders van Studiemeesters aandacht aan zowel vakinhoudelijke vooruitgang als studiemotivatie. Dankzij deze combinatie boeken studenten in korte tijd grote vooruitgang.

Kom langs

Of het nu gaat om…

  • het uitleggen van stof voor een tentamen
  • het oefenen van opgaven
  • het brainstormen over ideeën voor een opdracht
  • begeleiding bij een onderzoeksopdracht
  • advies over studiemotivatie met een evaluatie van je voortgang en aanpak, of
  • het maken van een projectplanning

… voor al je vragen rondom studeren ben je van harte welkom bij onze begeleiders. Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking om te ontdekken wat er bij ons allemaal mogelijk is.

Kom kennismaken

Reviews

Studenten oordelen zeer positief over onze begeleiding; het gemiddelde rapportcijfer dat we krijgen is een 8,4. Lees hier de ongecensureerde beoordelingen van onze studenten.