Productief studeren op studieavond

Studieavond

Op studieavond krijg je op maat gesneden, deskundige ondersteuning bij het studeren en bij het schrijven van essays, scripties en dissertaties. Studenten en promovendi van alle leeftijden en achtergronden zijn van harte welkom op een van onze locaties of online.

Wil je ’s avonds productief studeren? Probeer dan eens een studieavond!

Programma

Er wordt van 17.30-22.00 gestudeerd onder de deskundige begeleiding. Je wordt ontvangen door de studiebegeleider. Je studeert op efficiënte wijze in onze studiezaal. Gedurende de studieavond is er gelegenheid tot korte sparringsessies en het stellen van vragen.

Daarbij wordt aandacht besteed aan de volgende aspecten:

Ruimte creëren en tempo maken: Het balanceren van privé, werk en studie is niet altijd eenvoudig. Studiemeesters schept daarom een moment en een plek waarop jij je -zonder afleiding- volledig op je module, tentamen of scriptie kunt richten.

Inhoudelijk deskundige feedback: De begeleiders van Studiemeesters zijn zeer ervaren en geven deskundige inhoudelijke begeleiding bij uiteenlopende studies, van rechten tot verandermanagement, van MBA tot accountancy. Studiemeesters heeft al meer dan tweeduizend mensen geholpen hun studiedoelen op een prettige manier te halen.

Overzicht scheppen: Bij Studiemeesters krijg je meer inzicht in de verwachtingen van de opleiding. Door orde te scheppen in de chaos die soms ontstaat creëert je de beste omstandigheden om effectief aan je studie te werken.

Individueel programma: Iedereen heeft een ander schema, een ander ritme en andere prioriteiten. Opleidingen houden daar niet altijd rekening mee. Wij wel: Bij Studiemeesters maak je een planning die is afgestemd op jouw doelen, prioriteiten en agenda.

Wil je gemotiveerd en geconcentreerd je studiedoelen behalen? Kom langs voor een kennismaking en ontdek wat je bij Studiemeesters allemaal kunt doen.

Vrijblijvend kennismaken