Winterbootcamp: voor als je deze winter wil knallen met je studie!

English version Winter Boot Camp

Scriptie nog niet af? Moet je nu toch echt die vakken afronden of dat paper schrijven? Wil je er een paar weken keihard tegenaan? Kom dan bij Studiemeesters studeren tijdens de superproductieve Winterbootcampweken. Intensief studeren en schrijven onder deskundige begeleiding voor een feestelijke prijs.

Iedere student van elke opleiding kan meedoen. Het maakt niet uit hoe ver je bent of waar je tegenaan loopt. Met de juiste uitleg en een flinke stok achter de deur maak je grote sprongen. Met onze superproductieve bootcampweken kom jij er ook. Je vindt ons in Amsterdam, Eindhoven, Leiden en Rotterdam.

Winterbootcamp

Je kunt kiezen uit drie verschillende bootcamplevels:

Bootcamp All-In € 580
5 studiedagen plus 5 uur begeleiding
Een intensief programma voor een week waarin je veel wilt overleggen en nog meer wilt schrijven.

Bootcamp Effective € 280
3 studiedagen plus 2 uur begeleiding
Een perfect programma voor een week waarin je al wat richting hebt, maar wilt blijven sparren en schrijven.

Bootcamp Light € 250
5 studiedagen
Geknipt voor een week waarin je weet wat je moet doen en gedisciplineerd aan de slag wilt.

Klaar voor de start?

Het winterbootcamp vindt ieder jaar in december en januari plaats. Je bepaalt zelf hoeveel weken je bootcamp duurt en welk level je welke week doet. Een bootcampweek begint op maandag en eindigt op zondag. Kies je in een bepaalde week voor Bootcamp All-In, dan kom je die week vijf dagen bij Studiemeesters studeren.

Met een serie bootcampweken boeken studenten in korte tijd grote vooruitgang. Wil jij ook de eindsprint inzetten? Schrijf je in voor winterbootcamp!

Inschrijven


Wat houdt de begeleiding in?

Studiemeesters bestaat uit een groep betrokken specialisten. We geven studiebegeleiding aan hbo- en wo-studenten in Amsterdam, Eindhoven, Leiden en Rotterdam. Het tot volle bloei laten komen van het talent en de motivatie van studenten van alle leeftijden, achtergronden en competenties is onze missie!

De Studiemeestersmethode
Studenten die beter willen presteren, ervaren vaak twee uitdagingen: uitstelgedrag en een kennisachterstand. Deze twee versterken elkaar, want een uitsteller wordt niet beter, en als je ergens minder goed in bent, dan stel je het liever uit. Daarom besteden wij aandacht aan je vakinhoudelijke vooruitgang én je studiemotivatie.

Begeleiding
Scriptiebegeleiding is een individueel overleg met je scriptiebegeleider van Studiemeesters. Je bespreekt waar je tegenaan loopt met je scriptie. Na een uur scriptiebegeleiding weet je weer waar je bent, wat je nu moet doen en hoe je dit gaat aanpakken. Hierdoor kun je gerichter en meer ontspannen aan de slag. Een bijlesuur is een individuele afspraak met een specialist op jouw vakgebied. Een voortgangsgesprek is een individuele afspraak waarbij je studievoortgang centraal staat.

Studiedag
Op een studiedag studeer je van 9 tot 5 in de studiezaal van Studiemeesters. De studiedagbegeleider zorgt dat je gemotiveerd en productief blijft. Je kunt korte vragen stellen zodat je niet vastloopt. We gaan na hoe efficiënt je aanpak is. Je leert wat jouw persoonlijke valkuilen zijn en hoe je ze kunt vermijden. Daardoor krijgen veel studenten in één dag bij Studiemeesters meer gedaan dan in een week thuis.

Dankzij de combinatie van scriptiebegeleidingsuren en studiedagen boeken onze studenten in korte tijd grote vooruitgang. Wil jij ook de eindsprint inzetten? Schrijf je in voor winterbootcamp!

Inschrijven


Twijfel over begeleiding?

We begrijpen dat het een grote beslissing voor je is, en dat er voor jou veel van afhangt. Daarom zijn we flexibel.

Vrijblijvend kennismaken
Studenten komen eerst langs voor een kennismakingsgesprek. Dan kun je even sfeer proeven, vertellen wat je wilt bereiken en advies krijgen over de juiste begeleiding. Kennismaken kost niets en is vrijblijvend. Als je meteen besluit begeleiding te nemen, dan plan je deze in. Je reserveert dan een plek in onze studiezaal voor de dagen waarop je aan de slag wilt en boekt afspraken bij een begeleider naar keuze. Je mag er ook een nachtje over slapen. Dan bel je ons later terug.

Nergens aan vastzitten
Bij ons bepaalt de student hoe vaak hij langs wil komen. Omdat je niet vooraf betaalt, geen credits inkoopt en geen abonnement afsluit, kun je stoppen wanneer je wilt. Elke bootcampweek kan tot vrijdag 12:00 uur voor aanvang kosteloos worden geannuleerd.

Open en eerlijk
Je mag ons alles vragen. Mail (office@studiemeesters.nl), bel (0207371945), vul het contactformulier in of kom spontaan binnenvallen op één van onze locaties in Amsterdam, Eindhoven, Leiden of Rotterdam. Antwoorden op veelgestelde vragen over scriptiebootcamp lees je hier.

Onafhankelijke beoordelingen
Studenten oordelen positief over onze begeleiding. Lees hier de ongecensureerde beoordelingen van onze studenten.


Maak kennis met scriptiebegeleiding

Meld je bij twijfel gewoon aan voor een kennismakingsgesprek. Dat kost niets en is echt vrijblijvend. Je weet dan meteen waar je aan toe bent.

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij vandaag of morgen contact met je op. Dat houdt in dat we bellen of mailen om te vragen wanneer je langs wilt komen in Amsterdam, Eindhoven, Leiden of Rotterdam.

captcha

Wat gebeurt er als je je aanmeldt?

  • We bellen je om een afspraak te maken voor een kennismaking.
  • Kunnen we je telefonisch niet bereiken? Dan mailen we.
  • We gebruiken je gegevens nergens anders voor. Alle informatie blijft privé en wordt vertrouwelijk behandeld.