Studiebegeleiding voor Hotelschoolstudenten

Te veel aan je hoofd? Moeite met prioriteiten stellen? Elke keer last-minute-werk? Deadline alweer niet gehaald? Stress? Uitstelgedrag? (Tip: Test of je last hebt van uitstelgedrag.) Wat ook de reden is dat je studie niet zo vlot verloopt als je zou willen, bij Studiemeesters kunnen Hotelschoolstudenten terecht voor studiebegeleiding door ervaren specialisten. Studenten bepalen zelf of ze begeleid worden in het Nederlands of in het Engels.

Begeleiding

Studenten van Hotelschool The Hague gaan naar Studiemeesters voor:

Ook voor alle andere vakken of studiegerelateerde kwesties kunnen Hotelschoolstudenten bij Studiemeesters terecht. Je mag altijd even contact opnemen om te vragen wat wij voor je kunnen betekenen.

Meld je aan voor een gratis kennismaking!

Reviews

Studiemeesters heeft sinds haar oprichting in 2011 al meer dan 1500 studenten geholpen bij hun studie. Lees hier een interview met een studente die bijles CBV volgde en lees hier over ervaringen van andere studenten met studiebegeleiding van Studiemeesters.

Sander van Luit

Studiemeesters heeft meerdere begeleiders die veel ervaring hebben met Hotelschoolstudenten. Sander van Luit (deskundige op het gebied van finance, bedrijfskunde en economie) geeft cursussen, bijlessen en scriptiebegeleiding. Zijn tentamentrainingen voor CBV en MFD waren een groot succes. In een serie van acht trainingsdagen werden studenten klaargestoomd voor het tentamen. Ook studenten die de voorkeur geven aan privébijles voor MFD en CBV, kunnen bij Sander terecht. Ten slotte geeft hij ook begeleiding aan Lycar-studenten die sneller aan hun scriptie willen werken of behoefte hebben aan meer feedback van een deskundige op het gebied van Hotelschoolscripties.

Kinge Siljee

Ook Kinge Siljee is een bekend gezicht voor vele afgestudeerde Hotelschoolstudenten. Kinge, inmiddels Nederlands meest ervaren studiebegeleider, is oprichter van Studiemeesters. Ze geeft bijlessen en scriptiebegeleiding aan Hotelschoolstudenten en is daarnaast deskundige op het gebied van concentratie, motivatie, studieontwijkend gedrag en faalangst.

Team Studiemeesters

Ook de overige leden van het Studiemeesters-team staan klaar voor Hotelschoolstudenten.